Zaštitnik zdravlja građana Požege: Redovno tretiranje komaraca za bezbedno i prijatno leto

Komarci, Požega, Srbija, Suzbijanje komaraca

Dragi sugrađani Požege,

U cilju zaštite vašeg zdravlja i stvaranja bezbednog okruženja za sve nas, EKOS DDD sa ponosom obaveštava da će opština Požega preduzeti odgovorne korake u suzbijanju komaraca. Naša posvećenost vašem zdravlju i dobrobiti je naša osnovna misija.

U saradnji sa opštinom Požega, EKOS DDD uspešno će sprovoditi  tretmanesuzbijanja štetnih insekata. Ove godine, naš cilj je da smanjimo brojnost komaraca i time smanjimo rizik od prenosa zaraznih bolesti koje ovi insekti mogu doneti.

Naš stručni tim koristi najnaprednije i bezbedne preparate odobrenje nadležnih institucija kako bismo postigli efikasnost u tretiranju komaraca, uz poštovanje stroge regulative koja garantuje bezbednost životne sredine.

Tretiranje komaraca predstavlja preventivnu meru za zaštitu vašeg zdravlja i vašeg okruženja. Naši tretmani omogućavaju vam da bezbrižno uživate letnjim danima, bez straha od neželjenih insekata.

Vaša podrška i saradnja su ključni za postizanje uspešnih rezultata. Molimo vas da pratite obaveštenja od strane EKOS DDD i opštine Požege kako biste bili informisani o datumima sprovođenja tretmana.

Zajedno radimo na stvaranju bezbednog i ugodnog okruženja za sve nas. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte, i sa zadovoljstvom ćemo vam pružiti dodatne informacije.

Hvala vam što sarađujete sa EKOS DDD i opštinom Požega u ovom važnom naporu zaštite zdravlja naše zajednice.

Srdačan pozdrav,

EKOS DDD i opština Požega