KOMPANIJA EKOS DDD

POŠALJITE

ZAHTEV ZA KONTAKT

Preduzeće EKOS DDD d.o.o. se bavi sanitarno-ekološkom zaštitom, zaštitom bilja, poslovima dezinfekcije, dezinsekije i deratizacije. Sa ponosom možemo da kažemo da nemamo ne zadovoljne korisnike, jednom započeta saradnja sa nama prerasta u dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Svakom poslu pristupamo detaljno i ne odustajemo dok ne rešimo zadat problem. Naš tim čine iskusni i priznati stručnjaci iz ove oblasti.

 

– Lekar epidemiolog

– Dr vetrinarske medicine

– Inženjer zaštite bilja

– Viši sanitarni tehničari

– Sanitarni tehničari

– Vetrinarski tehničari

Tehnički smo opremljeni da odgovorimo svakom Vašem zahtevu i zahtevima standarda koji su propisani za ovu oblast. Dugogodišnju saradnju imamo sa institucijama iz ove oblasti, Zavod za biocide i medicinsku ekologiju, Poljorivrednim fakultetetom, Upravom za veterinu, Nacionalnim centrom za kontrolu trovanja, VMA.Naš kvalitet usaglašen je sa zahtevima standarda ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.
 
Svi preparati koji se koriste su renomiranih i svetskih priznatih proizvođača po strogim ekološkim standardima Evropske unije i zadovoljavaju HACCP standarde. Atestirani su od Ministarstva zdravlja i Agencije za hemikalije Republike Srbije. Ne sadrže štetna isparenja i nisu neprijatnog mirisa.

U sklopu našeg preduzeća imamo službu koja se bavi zoohigijenom, uklanjanje animalnog otpada sa saobraćajnica

Velike rezultate ostvarujemo i kod zaštite od ptica repelentnim i mehaničkim sredstvima.

Ekos DDD, garantuje stručno i kvalitetno izvršenje radova koje biste nam poverili i to u vreme kada Vama odgovara. Takođe dajemo garanciju da nećemo ugroziti zdravlje ljudi i životinja ni ekološki narušiti čovekovu okolinu.

Koristimo zelene proizvode koji neće naškoditi ljudima ili kućnim ljubimcima!