Zajedno protiv komaraca – Grad Niš u saradnji sa EKOS DDD i Zavodom za Biocide preduzima preventivne mere zaštite

Jat, Komarci, Nis, Srbija, Suzbijanje komaraca, zanimljivosti

Poštovani sugrađani Niša,

Želimo da vas informišemo o važnosti i neophodnosti tretiranja komaraca u gradu, posebno imajući u vidu dijagnostikovano prisustvo komaraca zaraženih virusom Zapadnog Nila. Grad Niš, u saradnji sa EKOS DDD i Zavodom za Biocide, predano preduzima preventivne mere kako bismo zaštitili zdravlje naše zajednice.

Naš tim stručnjaka, uključujući lekare epidemiologe, biologe i druge stručnjake iz različitih oblasti, zajednički radi na praćenju situacije i primeni efikasnih mera suzbijanja komaraca. Stručni nadzor i kontrolu tretiranja sprovodi Zavod za Biocide, koji garantuje visok nivo stručnosti u oblasti tretiranja štetnih insekata.

Nedavni period bio je obeležen povoljnim meteorološkim uslovima za razmnožavanje komaraca, kao što su obilne padavine i povoljne temperature. Razumemo da je brojnost komaraca može biti izazovna i da može stvarati nelagodnost u svakodnevnom životu. Stoga vas pozivamo da imate razumevanja i sarađujete sa našim timom kako bismo zajedno delovali na smanjenju njihove populacije.

EKOS DDD, u saradnji sa Gradom Nišom i Zavodom za Biocide, preduzima redovne tretmane kako sa zemlje, tako i iz vazduha, sa ciljem efikasnog suzbijanja komaraca. Naša tehnologija tretiranja je pažljivo osmišljena da bude bezbedna za okolinu i ljude, ali istovremeno delotvorna u borbi protiv komaraca.

Vaša podrška i saradnja su od ključnog značaja kako bismo postigli održive rezultate u suzbijanju komaraca. Preporučujemo da koristite zaštitna sredstva protiv insekata, naročito u večernjim satima kada su komarci najaktivniji.

Obezbeđivanje zdravog i bezbednog okruženja za sve nas je naš zajednički cilj. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili sugestije, slobodno nas kontaktirajte, i sa zadovoljstvom ćemo vam pružiti dodatne informacije.

Zahvaljujemo se na vašem razumevanju i podršci u ovom naporu zaštite našeg grada od komaraca i potencijalnih zdravstvenih rizika.

Srdačan pozdrav,

EKOS DDD